Screens
screens_staand

Ervaar de privacy en stijlvolle uitstraling van screens.

Elegante screens in Deventer

Op zoek naar kwalitatieve en screens in Deventer? Bij Groen Woning- en Projectinrichting kom je sfeervolle oplossingen tegen om de zon te weren. Screens zijn een uiterst duurzame vorm van zonwering, die naast zonlicht ook warmte weren. Tegelijkertijd blijft jouw uitzicht naar buiten behouden bij daglicht, terwijl inkijk naar binnen wordt tegengegaan. Daarnaast voorkomen screens hinderlijke schitteringen, waardoor ze een ideale keuze zijn voor ruimtes waarin gebruik wordt gemaakt van beeldschermen.

Bij Groen Woning- en Projectinrichting vind je de complete Luxaflex®-collectie van deze multifunctionele zonwering. Kom de mogelijkheden bekijken in onze woonwinkel in Deventer en laat je inspireren.

Screens Deventer
Screens in Deventer

Luxaflex® screens op maat

Onze screensassortiment biedt volop keuze uit zeer veer verschillende modellen met uiteenlopende designs. Er zijn tal van decoratieve doeken verkrijgbaar in diverse transparanties. Bovendien heb je de keuze uit een uitgebreid palet aan profielkleuren. Waar jouw keuze ook op valt, wij maken Luxaflex® screens op maat.

Stormvaste screens

Zorgeloos een screen naar beneden laten, ook bij storm of wind? De zipscreens van Luxaflex®, zoals de Beaufort®, zijn bestand tegen ieder weertype. Door het ritssysteem zijn deze screens windvast tot maar liefst windkracht 8. Ideaal voor ramen op het zuiden of ramen op hogere etages. 

Met een zipscreen lever je zeker niet in op het uiterlijk. De screens zonwering hangt strakker en zien er daardoor eleganter uit. Bijkomend voordeel: de zipscreen kan ook dienstdoen als insectenhor.

Stormvaste screens
Verduisterende screens

Verduisterende screens

Screens van Luxaflex® zijn beschikbaar in verschillende materialen. Lichtdoorlatend, maar ook verduisterend. Ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld de slaapkamer.

Elektrische screens of handbedieing

Met screens is het heel eenvoudig de gewenste lichtinval of privacy bij te stellen. Dat kan handmatig, maar ook elektrisch. Bijvoorbeeld met de slimme Powerview Motorisation. Een innovatief systeem waarmee de stand zich automatisch aanpast over de dag op basis van jouw ingestelde voorkeuren.

Inmeten en montage

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning in Deventer? In onze Luxaflex Gallery® kun je alle producten optimaal ervaren en beleven. De exacte prijs is uiteraard afhankelijk van het model en de afmetingen die je nodig hebt. Om hier duidelijkheid over te geven, komen we graag langs om ze in te meten. Op basis hiervan kunnen we een nauwkeurige offerte opstellen. Gratis en geheel vrijblijvend. Kom langs in onze woonwinkel in Deventer en ontdek de voordelen van screens. Loop gerust eens binnen of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Sfeervolle screens in Deventer