Terraszonwering
Terraszonwering_560x700px

Genieten van het buitenleven, dat is pure levenskwaliteit.

Zonnescherm in Deventer

Op zoek naar een modern en comfortabel terrasscherm in Deventer? Bescherm jouw interieur, meubelstoffering en jezelf tegen warmte en uv-licht met de terraszonwering van Markilux. Genieten van het buitenleven, van de buitenlucht: dat is pure levenskwaliteit. In combinatie met een aantrekkelijke bescherming van markilux tegen de zon en andere weersomstandigheden kunt u daar nog veel langer van blijven genieten. Bovendien zijn ze een stijlvolle aanvulling op jouw woning in Deventer, dankzij een ruime keuze uit tal van acryldoeken en kleurprofielen

Screens_blok_5
Terraszonwering_blok_2

ZO MOOI KAN EENVOUD ZIJN

Het nieuwste model uit de Makilux collectie, de Markilux 1300. Robuust, betrouwbaar en voldoet aan alle eisen die aan een goed scherm worden gesteld. Met de optionele hellingshoekverstelling bepaalt u de hoek waarin het doek u en uw dierbaren tegen de zon beschermt. Ook naar wens: Volant-plus, het uitdraaibare doek aan het uitvalprofiel voor bescherming tegen laagstaande zon en inkijk. 

Zonnescherm op maat

Maak voor de terraszonwering een keuze uit één van de vele exclusieve en trendy doeken in verschillende kleuren uit de uitgebreide Markilux collectie. Met een zonnescherm op maat zit er voor iedere gevel en elke smaak een mooie optie tussen. Van compact tot groots.

Zonnescherm incl. montage

Benieuwd naar de mogelijkheden een terrasscherm in Deventer? In onze showroom kun je de producten optimaal ervaren en beleven. De exacte prijs voor jouw terras zonwering met elektrische bediening is uiteraard afhankelijk van het model en de afmetingen die je nodig hebt. Om hier duidelijkheid over te geven, komen we graag bij jou langs om ze in te meten. Op basis hiervan kunnen we een nauwkeurige offerte opstellen. Gratis en geheel vrijblijvend. Loop gerust binnen of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Terraszonwering_blok_3